Колега да ти кажа и моята в момента е така върви на 3 цилиндъра на малките обороти изобщо не иска да набере скорост и двигателя трака като на дизел.Отидох при един майстор в Бургас закачиха я на компа всичко наред после мериха компресията и и излезе че губи компресия на 3 цилиндър а 4 работи едвам и отвориха двигателя и се оказа че долния клапан на 3-ти цилиндър е пукнат и има дупка дето мога си провра пръста през нея и сега ще я правят ще сменят всички долни клапани 8 на брой и без това са я отворили ще сменят всичко гумички на клапани гарнитура на глава шлайф на главата семеринги и всички гарнитури и т.н.Обяснявам го малко по простичко щото не ги разбирам много тия ремонти.Това е проблема при мен сериозен ремонт от рода на 500-600 лв. и много нерви.Обаче имам един въпрос към по запознатите с теч на масло понеже ми губеше доста масло преди да влезе в бокса от рода на 1 литър за 600 км. и пушеше доста от аспуха направо облаци когато загрее само на студен двигател си беше добре дали ще се оправи загубата на масло и имали някакъв начин без да се пипат сегмети дали е губило от там масло или от гумичките на клапаните или теча е бил от тази дупка щото ако им кажа да правят и сегменти работата отива на 1000лв. пък не ми се дават толкова пари.Да спомена че и свещите бяха целите в масло окъпани.Също ще сменят и гарнитура на картера че и той целият е олят в масло и е лепен със силикон.Колата е Алфа 156 1.6 тс 120к.с.Благодаря ви предварително за мненията.Ако някой тук във форума го знае този сервиз "Алфа" в Бургас нека каже някакво мнение дали си разбират от работата защото за първи път ходя при тях но ми харесаха как се държат и работят и мисля че ще свършат работа.
Comment